10 + 1 Λόγοι που χρειαζόμαστε την Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας σήμερα!

«Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη, η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της Insurance Beyond.»

Η Ιδιωτική  Ασφάλιση Υγείας πλέον δεν αποτελεί είδος πολυτελείας, αλλά μια επιτακτική αναγκαία δαπάνη για τα νοικοκυριά μας.

Η τραγωδία του κορωνοϊού μας έδωσε πολλά μαθήματα. Το σημαντικότερο όλων να εκτιμάμε, να σεβόμαστε, να ιεραρχούμε ψηλά και να προστατεύουμε το μεγαλύτερο δώρο που μας έχει χαριστεί, την ίδια τη ΖΩΗ!

Tις αδυναμίες του Δημόσιου Συστήματος Υγείας  ανέδειξε η αντιμετώπιση της πανδημίας και τη δυσλειτουργία του να ανταποκριθεί με συνέπεια και αμεσότητα σε οποιαδήποτε απρόσμενη κατάσταση που μπορεί από τη μία στιγμή στην άλλη να ανατρέψει τις σταθερές μας.

Οι αναμονές στα δημόσια νοσοκομεία αυξήθηκαν, οι λίστες για χειρουργεία μεγάλωσαν,  οι ελλείψεις σε αναλώσιμα και φάρμακα έγιναν καθοριστικές, το προσωπικό πλέον είναι εξαντλημένο και αριθμητικά ελλιπές ενώ η αντιμετώπιση σπάνιων ασθενειών καθίσταται πρακτικά αδύνατη.

Η κρατική πρόνοια και τα χρεωμένα ασφαλιστικά ταμεία θα κάνουν χρόνια να ξεπεράσουν την κρίση που βιώνουν.

Ασφάλιση υγείας

Πώς όμως μπορούμε να εμπιστευθούμε τη ζωή μας και των αγαπημένων μας, σε μια «κινούμενη δημόσια άμμο»;

Το αίσθημα της ασφάλειας και της προάσπισης της Υγείας μας, ανεξαρτήτως κόστους, απαιτήσεων και συγκυριών είναι σε θέση να καλύψουν τα Ιδιωτικά Νοσηλευτήρια και Διαγνωστικά Κέντρα της χώρας, συμπληρώνοντας τα κενά του δημοσίου.

Γιατί σήμερα περισσότερο από ποτέ;

 1. Ένα πρόγραμμα που μας καλύπτει κάθε έξοδο νοσηλείας σε ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας , το οποίο μπορεί να κυμανθεί από 10.000 ευρώ μέχρι και 1.500.000 ευρώ.

  Είμαστε σε αναστολή εδώ και ένα χρόνο. Τα έσοδά μας έχουν μειωθεί κατά πολύ. Τα χρήματα για μία «ώρα ανάγκης» έχουν συρρικνωθεί, εξανεμιστεί ενώ η αποταμίευση πλέον είναι αδύνατη. Η απάντησή μας σε μια ξαφνική νοσηλεία είναι το ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας μας.

 2. Όταν είμαστε άρρωστοι, χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ ποιοτική και αξιοπρεπή περίθαλψη χωρίς ράντζα, με υλικά φροντίδας από το σπίτι μας και ταβάνια έτοιμα να πέσουν πάνω μας.

  Τη στιγμή που νοσούμε, είναι αναγκαίο περισσότερο από ποτέ,  να απολαμβάνουμε εξαιρετική νοσηλευτική και ιατροφαρμακευτική φροντίδα σε συνθήκες που έχουμε επιλέξει και μας αξίζουν. Έτσι, ανάλογα με το πρόγραμμα που έχουμε συνάψει, μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα ιδιωτικό δωμάτιο, ασθενοφόρο ή αποκλειστική νοσηλεύτρια.

 3. Χωρίς καθυστερήσεις και γραφειοκρατία, έχουμε άμεση πρόσβαση σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις, εξοπλισμένες με εξελιγμένη τεχνολογία και στελεχωμένες με καταρτισμένο προσωπικό.

  Στις ημέρες μας για να προβούμε σε έναν καθιερωμένο έλεγχο ή σε μία ιατρική εξέταση ή σε επανεξέταση μετά από ένα ατύχημα, μπορεί να περιμένουμε εβδομάδες ή μήνες. Θυμηθείτε πόσες φορές καλέσατε το 1535 και βρήκατε διαθέσιμο ραντεβού μετά από μήνες. Άλλες φορές, φτάνοντας στο νοσοκομείο για τις προγραμματισμένες εξετάσεις σάς ενημέρωσαν ότι το μηχάνημα ήταν εκτός λειτουργίας. Ενώ άλλες πήρατε αναβολή εξαιτίας απεργιών ή κινητοποιήσεων του προσωπικού! Μονόδρομος φαίνεται η ιδιωτική ασφάλιση υγείας. Ένα ιδιωτικό συμβόλαιο υγείας μάς εξασφαλίζει κάθε έξοδο εξωνοσοκομειακών διαγνωστικών εξετάσεων από ασθένεια ή ατύχημα σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα της χώρας. Την στιγμή που το χρειαζόμαστε, αποτελεσματικά και έγκαιρα.

 4. Εμείς οι γονείς θέλουμε να θωρακίσουμε με τον καλύτερο τρόπο την Υγεία των παιδιών μας.

  Μπορεί το κλείσιμο των σχολείων εξαιτίας της πανδημίας, να έχει μειώσει τη μετάδοση παιδικών ασθενειών, έχει όμως καταγραφεί αύξηση των ατυχημάτων εντός της οικίας. Η προσπάθεια εκτόνωσης εντός των διαμερισμάτων έχει μεταφραστεί σε μικροτραυματισμούς, ράμματα, κ.α.Τη στιγμή που το παιδί μας υποφέρει, μας τρελαίνει η ενδεχόμενη πολύωρη ταλαιπωρία στα εξωτερικά ιατρεία και η αναμονή σε θαλάμους δημόσιων νοσοκομείων. Για να αντιμετωπίσουμε ένα επείγον περιστατικό, υπάρχει και ο φόβος να μολυνθούμε από τον ιό. Τέλος, κανένας γονιός δεν θα ήθελε να βρεθεί στην ανάγκη να καταφύγει σε δημόσιους εράνους ή σε εκκλήσεις μέσω social media, για να συγκεντρώσει απαιτούμενα υπέρογκα ποσά ώστε να σώσει το παιδί του με θεραπείες ή επεμβάσεις σε εξειδικευμένες κλινικές του εξωτερικού.

 5. Μία ασφαλιστική εταιρεία καλύπτει εξολοκλήρου τις αμοιβές των γιατρών και των αναισθησιολόγων, όπως και τις περισσότερες χειρουργικές επεμβάσεις.

  Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παρόλη την πανδημία, οι χειρουργικές επεμβάσεις δεν σταμάτησαν να είναι απαραίτητες, αναγκαίες και επιτακτικές. Ενώ τα περισσότερα δημόσια νοσοκομεία έχουν προσανατολιστεί σε COVID φροντίδα, οι ιδιωτικές μονάδες συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά.

 6. Το δικαίωμα στη δεύτερη γνωμάτευση ή στην επιλογή συγκεκριμένου ιατρού ή νοσοκομείου τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού, μόνο μια ασφαλιστική εταιρία το αντιμετωπίζει σαν αναφαίρετο και αξιοσέβαστο δικαίωμα του ασθενή.

  Μην ξεχνάτε, ότι ιατρικές εξειδικευμένες ανάγκες εξυπηρετούνται μόνο από ειδικά κέντρα της Ευρώπης ή της Αμερικής.

 7. Τα ιδιωτικά προγράμματα υγείας επενδύουν στην προληπτική ιατρική και παρέχουν δωρεάν πλήρη ετήσιο έλεγχο με εξετάσεις διάφορων ειδικοτήτων.

  Ο λαός μας δεν επενδύει στην πρόληψη.  Παραμελεί τον τακτικό επιστάμενο έλεγχό της και την αξιολόγησή της από ειδικούς. Ο συνηθέστερος λόγος είναι οικονομικός.  Συχνά σκεφτόμαστε ότι μια επίσκεψη στον οικογενειακό γιατρό μπορεί να επιφέρει σωρεία εξετάσεων και περαιτέρω διερεύνηση. Το ετήσιο check up είναι καθοριστικό όμως για την πορεία της υγείας μας. Είναι ικανό να προλάβει και εγκαίρως να επηρεάσει τη θετική έκβαση ακόμα και των πιο σοβαρών παθήσεων.

 8. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.

  Γιατί όσοι έχουν βρεθεί σε δυσπρόσιτες περιοχές ή νησιά , είτε σαν μόνιμοι κάτοικοι είτε σαν ταξιδιώτες, γνωρίζουν την αναγκαιότητα της επείγουσας αερομεταφοράς και του κόστους της.  Μόνο μια ασφαλιστική εταιρία είναι σε θέση να την καλύψει χωρίς περιορισμούς.

 9. Στο ιδιωτικό συμβόλαιο υγείας μας μπορούμε να προνοήσουμε και να συμπεριλάβουμε επιδόματα όπως απώλειας εισοδήματος λόγω ατυχήματος ή ασθένειας και κεφάλαια αποκατάστασης.

  Ένα ατυχές συμβάν δεν θα επηρεάσει μακροπρόθεσμα οικονομικά τη ζωή της οικογένειάς μας.

 10. Εξοικονομούμε χρήματα αφού το ιδιωτικό πρόγραμμα υγείας στο δύσκολο, αναπάντεχο συμβάν θα μας καλύψει.

  Έτσι, δεν θα χρειαστεί σπασμωδικά και αιφνίδια να αναζητήσουμε μεγάλα ποσά για τα ιατρικά μας έξοδα. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζουμε ότι δεν θα φτάσουμε στην ανάγκη να ξεπουλήσουμε τους κόπους μιας ζωής, να δανειστούμε ή να χρησιμοποιήσουμε τις αποταμιεύσεις μας, για να καλύψουμε μια έκτακτη ιατρική ανάγκη. Τα χρήματα για μια «ώρα ανάγκης», αλλάζουν σκοπό!

+ 1  Τα περισσότερα συμβόλαια καλύπτουν Covid-19.

Last but not least, οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες ανταποκρινόμενες και προσαρμοσμένες στις νέες συνθήκες και απαιτήσεις, έχουν ήδη ανακοινώσει την ενεργή συμμετοχή τους σε περίπτωση μόλυνσης από Covid-19.
Για παράδειγμα, μεγάλες ασφαλιστικές δυνάμεις έχουν καλύψεις διαγνωστικών εξετάσεων (τεστ) αλλά και απώλειας εισοδήματος λόγω μη εργασίας.

 

Ιδιωτική  Ασφάλιση Υγείας
Πλέον η ασφάλιση υγείας είναι πιο προσιτή από ποτέ!

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας συμβουλεύσουμε κατάλληλα ώστε να συμπληρώστε τη δημόσια ασφάλισή σας, με ένα ιδιωτικό πρόγραμμα με όρους και εγγυήσεις που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες.

Στη διάθεσή σας,

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ. ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ
Ασφαλιστικός Πράκτορας & Σύμβουλος Επενδύσεων


Κάνε Share...