Γιατί Εμάς

ΓΙΑΤΙ

βρισκόμαστε σταθερά δίπλα σας.

Η Ιnsurance Beyond βασίζει την επιτυχή λειτουργία και συνεχή ανάπτυξή της στα 6 ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα  που επιδεικνύει, αψηφώντας το επιχειρηματικό κόστος, κερδίζοντας συνεχώς έδαφος στην ασφαλιστική αγορά και χτίζοντας δυνατές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ιδιώτες και επιχειρηματίες πελάτες της.

ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ

Τα 6 Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματά μας:

1. Πολυετή Εμπειρία

30 χρόνια στο χώρο.
Η μακροχρόνια εμπειρία μας στον κλάδο της ασφάλισης, σε συνδυασμό με το ήθος, την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό μας, εγγυάται αποδεδειγμένα αποτελέσματα και υπηρεσίες για κάθε είδος ασφαλιστικής ανάγκης, πάντα μέσα από υποδειγματική προσωπική εξυπηρέτηση.

2. Προηγμένη Τεχνογνωσία

Με οδηγό τη γνώση στη διαχείριση ασφαλιστικών προγραμμάτων, κινδύνων και αποζημιώσεων, πρωταρχικός στόχος μας αποτελεί η διασφάλιση των συμφερόντων σας επιλέγοντας για εσάς, ποιοτικά – προσιτά προϊόντα και υπηρεσίες, ως απάντηση στο μεταβαλλόμενο κοινωνικό περιβάλλον αλλά και στις δικές σας ατομικές, οικογενειακές και επιχειρηματικές ανάγκες.

3. Πελατοκεντρική Στρατηγική

Υπηρεσίες & Προτάσεις που σας δίνουν αξία.
Αφουγκραζόμαστε και μελετάμε με εξατομικευμένη ανάλυση τις ανάγκες σας, ώστε να σας προτείνουμε τον ιδανικό συνδυασμό ασφαλιστικών καλύψεων και παροχών, μέσα από τα ιδανικότερα ασφαλιστικά προϊόντα με τους ευνοϊκότερους όρους στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Προτείνουμε λύσεις λαμβάνοντας υπόψη τις πραγματικές ασφαλιστικές ανάγκες σας , προς αποφυγή άσκοπων επιβαρύνσεων ή τον κίνδυνο της υποασφάλισής σας. Διαπραγματευόμαστε, είτε πρόκειται για ιδιώτες, είτε για επιχειρήσεις με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες, ώστε να διασφαλίσουμε τα ιδανικότερα ασφαλιστικά συμβόλαια.

4. Υποστήριξη & Αφοσίωση στον Πελάτη

Ολοκληρωμένη συμβουλευτική υποστήριξη και διαχείριση ζημιών.
Σε κάθε περιστατικό ζημίας εξετάζουμε αναλυτικά τα γεγονότα και σας υποστηρίζουμε συμβουλευτικά στη σύνταξη της απαίτησης αποζημίωσης. Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας, ώστε να σας ενημερώνουμε για την πορεία της διαδικασίας και να συνεργαζόμαστε εποικοδομητικά για να πετύχουμε ορθή διεκπεραίωση των διαδικασιών και άμεση είσπραξη του ποσού της αποζημίωσης.

Έτσι πιστεύουμε ότι χτίζεται μια ουσιαστική, ειλικρινής και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και ασφάλειας ανάμεσά μας!

5. Αξιοπιστία

Επιλέγουμε με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρίες διεθνούς φήμης και υψηλής φερεγγυότητας. Επιπρόσθετα, έχουμε συνάψει στρατηγικές συμμαχίες με εξειδικευμένα πρακτορεία που διαθέτουν ειδικούς εμπειρογνώμονες, ώστε να προσφέρουν στοχευμένες υπηρεσίες για λογαριασμό των πελατών μας.

6. Εξειδικευμένη Εκπαίδευση

Παρακολουθούμε συνεχώς τις ραγδαίες εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο, ενώ διαθέτουμε πρόσβαση στα κέντρα λήψεως αποφάσεων. Βρισκόμαστε συνεχώς σε επαγρύπνηση για τα νέα δεδομένα της ασφαλιστικής αγοράς, ενημερωνόμαστε άρτια για τα καινούρια ασφαλιστικά προγράμματα που δημιουργούνται λόγω των μεταβαλλόμενων κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών. Επενδύουμε στην επιστημονική κατάρτισή μας, μελετάμε case studies από την παγκόσμια πραγματικότητα και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε και τις πιο δύσκολες προκλήσεις.

Για την άμεση εξυπηρέτηση των πραγματικών σας αναγκών…

Για να σας προτείνουμε τον κατάλληλο συνδυασμό ασφαλιστικών προγραμμάτων, ώστε να αντιμετωπίσετε προνοητικά και αποτελεσματικά ενδεχόμενους κινδύνους μέσα στο διαρκώς εξελισσόμενο και εύθραυστο περιβάλλον που όλοι δρούμε και αναπτυσσόμαστε.