Ασφάλιση Ξενοδοχείων

Αντικειμενο

H ασφάλιση ξενοδοχειακών μονάδων εγγυάται ολοκληρωμένη προστασία, συνδυάζοντας τις καλύψεις περιουσιακών στοιχείων και τις προαιρετικές αστικές ευθύνες, ώστε να αντιμετωπίσετε τους κινδύνους που μπορεί να απειλήσουν το ξενοδοχείο σας, είτε πρόκειται για απρόβλεπτες ζημιές, είτε για διεκδικήσεις τρίτων. 

ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Τα προγράμματα προστατεύουν τις τουριστικές επιχειρήσεις από τις δυσάρεστες οικονομικές συνέπειες που μπορεί να αποβούν μοιραίες για τη βιωσιμότητα και τη φήμη της επιχείρησής σας και εκμηδενίζουν την αβεβαιότητα ή ανασφάλειά σας.

ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ

Aπαραίτητη επένδυση κάθε ξενοδοχειακής μονάδας, αφού παρέχει προστασία τόσο για τις κτιριακές εγκαταστάσεις της και το περιεχόμενό της, όσο και για τα κέρδη της.

Με το ασφαλιστικό πρόγραμμα ενισχύεται η ανταγωνιστικότητά της παρέχοντας την απαιτούμενη ρευστότητα για την κάλυψη των οικονομικών συνεπειών μετά από μια ζημία ή απαίτηση.

ΚΙΝΔΥΝΟΙ - ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Τα προγράμματα ασφάλισης Ξενοδοχείων καλύπτουν όλο το εύρος των κινδύνων της επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένων των περιουσιακών στοιχείων, του εξοπλισμού, των προϊόντων, της αστικής και εργοδοτικής ευθύνης, των διαδικτυακών κινδύνων, της απώλειας κερδών και επιπλέον παροχών που αναγράφονται σε άλλα ασφαλιστικά συμβόλαιά μας.

Ενδεικτικά:

Βασική Κάλυψη περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης όπως:

Κτίριο, Βελτιώσεις Κτιρίου, Επιγραφές, Α' Ύλες, Μηχανολογικό και Ηλεκτρονικό εξοπλισμό, Εξοπλισμό σε υπαίθριο περιβάλλοντα χώρο, Εμπορεύματα και Λοιπό περιεχόμενο.

Κάλυψη Ευθυνών Ξενοδόχου:

Γενική Αστική Ευθύνη

Καλύπτει Σωματικές Βλάβες και Υλικές Ζημίες από τη λειτουργία των εγκαταστάσεων της επιχείρησης προς πελάτες, επισκέπτες και τρίτους.

Αστική Ευθύνη Προϊόντος

Καλύπτει τις αξιώσεις που θα προκύψουν από την κατανάλωση τροφίμων, αναψυκτικών κλπ., εντός του ξενοδοχείου πχ. τροφική δηλητηρίαση.

Ευθύνη Στελεχών Διοίκησης

Καλύπτει την προσωπική ευθύνη των διοικητικών στελεχών για λάθη ή παραλείψεις τους, από τις οποίες μπορεί να εγερθούν απαιτήσεις από το μέτοχο, τις Αρχές, τον ανταγωνισμό, άλλα στελέχη ή το προσωπικό.

Εργοδοτική Αστική Ευθύνη

Καλύπτει την ευθύνη της επιχείρησης έναντι του έμμισθου προσωπικού της.

Ευθύνη Διαρροής Προσωπικών Δεδομένων

Διαδικτυακές Απειλές, Κυβερνοεπιθέσεις, Καταβολή λύτρων εκβιασμού, Έξοδα νομικής εκπροσώπησης, κ.α.

Περιβαλλοντική Ευθύνη

Η νομοθετική απαίτηση για την προστασία του περιβάλλοντος , γνωστή Αρχή ως «ο ρυπαίνων πληρώνει», επιτάσσει συμπεριφορές και δράσεις που εντάσσονται στην παγκόσμια προσπάθεια για απόκτηση οικολογικής κουλτούρας και εταιρικής υπευθυνότητας. Το Ασφαλιστήριο καλύπτει την υποχρέωση της επιχείρησης για πλήρη αποκατάσταση της ζημίας ή την ανάληψη αντισταθμικών έργων, σε περίπτωση που προκαλέσει μόλυνση, φωτιά, καταστροφή ή υποβάθμιση του περιβάλλοντος τόσο εντός, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο της.

INSURANCE BEYOND

γιατί να επιλέξετε την Insurance Beyond;

ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Όλα τα Ασφαλιστικά Προγράμματα μπορούν να συνδυαστούν κατάλληλα, ώστε να εξασφαλίσουμε την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών σας.

Ξεκινήστε Σήμερα, Επιλέγοντας το Σχέδιο Προστασίας της Επιχείρησής Σας.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ

για να αναλάβουμε το εταιρικό σας συμβόλαιο με υψηλό αίσθημα επαγγελματικής ευθύνης.