Ασφάλιση Ηλεκτρονικών & Διαδικτυακών Κινδύνων

ANTIKEIMENO

Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο

Τα συγκεκριμένα ασφαλιστήρια έχουν σχεδιαστεί για να προφυλάξουν έναν επιχειρηματία από τους ραγδαία αυξανόμενους κινδύνους του κυβερνοχώρου.

Καλύπτονται οι κυβερνοεπιθέσεις που μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης, την εταιρική φήμη της και τα προσωπικά δεδομένα εργαζομένων και πελατών μετά από παραβίαση των συστημάτων της και απώλειας των δεδομένων της.

ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ

Οι κυβερνοεπιθέσεις από τους διαδικτυακούς εγκληματίες αποτελούν πλέον τη μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια οικονομία και τις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Βάσει του νέου κανονισμού για την προστασία των προσωπικών δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (GDPR) μία επιχείρηση είναι υποχρεωμένη να διασφαλίσει τα δεδομένα που συλλέγει, διακινεί και επεξεργάζεται με τον καλύτερο τρόπο, σε διαφορετική περίπτωση αντιμετωπίζει διοικητικές κυρώσεις από τις Αρχές, αλλά και τα αστικά δικαστήρια από τους πληττόμενους.

Η εκάστοτε Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κάθε χώρας της Ε.Ε μπορεί να επιβάλλει διοικητικά πρόστιμα – κυρώσεις σε μια επιχείρηση, ύψους ακόμα και μέχρι 20 εκατομμυρίων ευρώ ή εώς το 4 % του συνολικού παγκόσμιου ετήσιου κύκλου εργασιών της. 

ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Τα εξειδικευμένα ασφαλιστήρια αναλαμβάνουν την κάλυψη του συνολικού κόστους διαχείρισης της κρίσης από την πρώτη κιόλας ώρα.

ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Όλα τα Ασφαλιστικά Προγράμματα μπορούν να συνδυαστούν κατάλληλα, ώστε να εξασφαλίσουμε την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών σας.

Ξεκινήστε Σήμερα, Επιλέγοντας το Σχέδιο Προστασίας της Επιχείρησής Σας.

INSURANCE BEYOND

γιατί να επιλέξετε την Insurance Beyond;

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ

για να αναλάβουμε την προστασία της ψηφιακής σας παρουσίας και των δεδομένων σας , ώστε να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με υπέρογκα ποσά προστίμων ή να πέσετε θύματα ηλεκτρονικών εγκληματιών.