Ασφάλιση Υγείας

Αντικειμενο

Η ιδιωτική ασφάλεια υγείας είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας και φροντίδας τόσο της προσωπικής σας υγείας και ζωής, όσο και της οικογένειάς σας, με σκοπό να εξασφαλίσει την άμεση, υπεύθυνη, ασφαλή και ποιοτική διαχείριση οποιασδήποτε ιατρικής ανάγκης σας.

Μπροστά στο απρόσμενο γεγονός, σε κάποια αρρώστια ή ατύχημα, είμαστε όλοι το ίδιο ευάλωτοι και εύθραυστοι. Έτσι, η ασφάλεια υγείας είναι το μοναδικό προϊόν που δεν κάνει διακρίσεις, αλλά δίνει τη δυνατότητα σε όλους να επενδύσουν στην εξασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών και ποιοτικών υπηρεσιών σε μια «ώρα ανάγκης».

ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Αναγκαιότητα για ένα Ιδιωτικό Πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας:

Ποιοτική, Άμεση και Γρήγορη εξυπηρέτηση σε ιδιωτικές μονάδες υγείας.

Η πορεία και η θετική έκβαση ενός ιατρικού περιστατικού καθορίζεται σημαντικά από το χρόνο αντιμετώπισής του. Διευρύνετε τις επιλογές σας για άμεση ανταπόκριση ή ανακούφιση των ιατρικών αναγκών σας όπου και αν βρίσκεστε, όποια στιγμή, χωρίς αναμονές και μεταχρονολογημένα ραντεβού. Εξασφαλίστε τη μείωση του χρόνου αναμονής για έκτακτες αλλά και προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις, επισκέψεις σε ιατρούς, επεμβάσεις, νοσηλεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Προγράμματα με βάση τις δικές σας Ανάγκες , με Κόστος στα μέτρα σας.

Εξατομικευμένα προγράμματα με καλύψεις που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας. Δυνατότητα επιλογής μέσα από μία μεγάλη γκάμα προγραμμάτων, τα οποία προσαρμόζονται πλήρως στις πραγματικές ανάγκες σας αλλά και τις οικονομικές δυνατότητές σας.

Πρόσβαση σε Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.

Ένα ασφαλιστήριο υγείας σας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε υψηλού επιπέδου ιατρική και νοσηλευτική περίθαλψη, προκειμένου να λύσετε το πρόβλημά σας. Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση σε ιδιωτικά νοσοκομεία, θεραπευτήρια, εξεταστικά κέντρα ή εργαστήρια, εξοπλισμένα με καινοτόμο τεχνολογία και στελεχωμένα με τα πιο δυνατά ονόματα του ιατρικού χώρου. Το συμβόλαιό σας διασφαλίζει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και αξιοπρεπή νοσηλεία ώστε να έχετε την καλύτερη αντιμετώπιση και φροντίδα, σε συνθήκες που εσείς έχετε επιλέξει.

Έμφαση στην Προληπτική Ιατρική

Προληπτικοί έλεγχοι υγείας (check up) και γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων είναι στην άμεση διάθεσή σας για την πλήρη και συστηματική παρακολούθηση της υγείας σας. Τέλος, αξιοποιώντας τα πιο σύγχρονα, προηγμένα τεχνολογικά μέσα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε εξειδικευμένες εξετάσεις.

Αποφυγή Οικονομικού Κινδύνου

Το συμβόλαιο αντιμετωπίζει άμεσα το οικονομικό πρόβλημα που προκύπτει από τα έξοδα μιας ξαφνικής ασθένειας ή ατυχήματος, καλύπτοντας αναπάντεχα βασικά και παρελκόμενα ιατρικά έξοδα, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει να παραμείνει ανεπηρέαστο το εισόδημα της υπόλοιπης οικογένειας.

προτασεισ

Η Insurance Beyond σας προσφέρει ευέλικτες οικονομικές προτάσεις για ιατρική μέριμνα με δυνατότητα προσαρμογής τους στις δικές σας ανάγκες.

Ασφαλιστικά Προγράμματα Υγείας:

Γιατι να επιλεξετε την Insurance Beyond;

Γιατί μας ξέρετε με το όνομά μας χωρίς απρόσωπα τηλεφωνικά κέντρα, βρισκόμαστε ουσιαστικά δίπλα σας στις πιο κρίσιμες στιγμές σας…

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ

για να θωρακίσουμε την ασφάλεια της υγείας σας και της οικογένειάς σας.