Συνταξιοδοτικό Ιδιωτικό Πρόγραμμα:

«Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη, η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της Insurance Beyond.»

Ένα πολύτιμο δώρο που μπορείτε να κάνετε στο μελλοντικό εαυτό σας.
Ο ασφαλέστερος τρόπος σήμερα, να στείλετε εγγυημένα χρήματα στο αύριο.

Εσείς πώς σχεδιάζετε να ανέβετε το σκαλοπάτι της Συνταξιοδότησης σας;

Θα γιορτάσετε με ένα κυριακάτικο τραπέζι ανάμεσα στην οικογένειά σας , φίλους και συγγενείς ή θα αρχίσετε να αγχώνεστε για το πώς θα τα καταφέρετε μέχρι την καταβολή της πρώτης σας σύνταξης;

Πώς επιλέγετε να βιώσετε εκείνη την περίοδο της ζωής σας; Σαν ένα ξέγνοιαστο, ξεκούραστο, νέο ξεκίνημα ή θα επιτρέψετε στο κράτος να σας αντιμετωπίσει σαν πολίτες β’ κατηγορίας;

Τι θα κάνετε στον ενδιάμεσο χρόνο μέχρις ότου καταβληθεί η κανονική σύνταξή σας;

Το ταξίδι που σχεδιάζατε σε όλη σας τη ζωή ή θα ξοδέψετε τις πενιχρές οικονομίες σας ώστε να επιβιώσετε μέχρι να έρθουν τα περιβόητα αναδρομικά, όπου θα κληθείτε να επιστρέψετε μεγάλο μέρος από αυτά στην εφορία;

Πώς θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε στη «ψαλίδα» του εισοδήματός σας; Εκεί που τα έσοδά σας ήταν ένα Χ ποσό, θα πρέπει να ανταποκριθείτε στις ίδιες ανάγκες, με ποσό σύνταξης μικρότερο και από το επίδομα ανεργίας!

Μπορείτε να στηριχθείτε στην Εθνική Σύνταξη ή χρειάζεστε να εξασφαλίσετε τα εισοδήματά σας ώστε να μην επιβαρύνετε τα παιδιά και τους οικείους σας για να «βγάλετε το μήνα»;

Σε ποια πλευρά του διλήμματος θέλετε να σταθείτε;

Είστε νέοι , δημιουργικοί, έχοντας το μέλλον μπροστά σας να ξετυλίγεται και βλέπετε σα μακρινή και θολή την εικόνα του μελλοντικού εαυτού σας. Ο χρόνος όμως κυλάει πολύ γρήγορα και μπορεί να βρεθείτε αβοήθητοι όταν η ανάγκη για ποιοτικό βιοτικό επίπεδο θα είναι πιο επιτακτική παρά ποτέ. Εκείνη την κρίσιμη στιγμή,  χρειάζεστε ένα extra εισόδημα για να σας εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή ιατρική φροντίδα, κάλυψη των υποχρεώσεών σας, υποστήριξη των παιδιών και εγγονιών σας, ποιοτικό τρόπο ζωής και εκπλήρωση των ονείρων σας, που έχετε πλέον τον απαιτούμενο χρόνο για να πραγματοποιήσετε.

Μην επιτρέψετε το μέλλον σας να είναι αβέβαιο.

Προσωπική Μαρτυρία

Για να συνειδητοποιήσετε το πρόβλημα με την συνταξιοδότηση απλά «μπείτε στα παπούτσια» κάποιου που πρόσφατα πέρασε αυτό το κατώφλι.

Τα πρόσφατα βιώματα του συνταξιούχου κου Καλέμη θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε την ανάγκη να γράψετε οι ίδιοι τη σελίδα της επόμενης ημέρας.

«Η πολυπόθητη ώρα της σύνταξης και όλων των ονείρων που τη συνόδευαν ξεκίνησαν στα 60 μου μετά από 38 χρόνια εργασίας σε δυο ταυτόχρονα δουλειές. Αποχαιρέτησα τους συναδέλφους μου καλωσορίζοντας ταυτόχρονα, την αγωνία, την αβεβαιότητα και το φόβο. Τα δυο τελευταία εργάσιμα χρόνια είχα σχεδιάσει να αποταμιεύω χρήματα για τη δύσκολη περίοδο έως ότου βγει η οριστική σύνταξή μου. Εκείνα όμως τα δύο χρόνια, η ζωή συνεχιζόταν κανονικά , έγινα 2 φορές ευτυχής παππούς και πάντρεψα το γιό μου , βάζοντας τα δυνατά μου για να τους υποστηρίξω στην καινούρια τους ζωή.

Η ώρα να σταματήσω να δουλεύω λοιπόν ήρθε και όλα όσα ονειρευόμουν πήγαν περίπατο…Ούτε στο εξοχικό πήγα να αράξω και να βάλω επιτέλους εκείνο τον λαχανόκηπο. Ούτε το ταξίδι που σχεδίαζα όλη μου τη ζωή κατάφερα να κάνω. Ούτε μπορούσα να χαρτζιλικώνω τα εγγόνια μου. Η σύνταξη λόγω διαδοχικών ταμείων ασφάλισης έκανε 4 ολόκληρα χρόνια να οριστικοποιηθεί. Μέχρι τότε ζούσα με τη γυναίκα μου με 500 ευρώ έναντι.

Στα «χρόνια της αναμονής», οι σταθερές υποχρεώσεις μου παρέμειναν όμως αμετάβλητες και άμεσα απαιτητές από ΔΕΚΟ, ΕΝΦΙΑ, έξοδα αυτοκινήτου κτλ. Όταν πλέον έλαβα το πρώτο μου συντάξιμο μισθό, αναθεώρησα τον έως σήμερα τρόπο ζωής μου αφού πλέον τα οικονομικά δεδομένα μου μειώθηκαν κατά 40% σε σχέση με τις έμμισθες απολαβές μου.»

Για σκεφτείτε αυτή την εμπειρία, να αγωνίζεστε σήμερα για να χτίσετε και με πολύ κόπο να δημιουργήσετε. Αργότερα όταν τα παραγωγικά σας χρόνια ολοκληρωθούν, αντί να απολαύσετε τα κεκτημένα σας, ξεκινάει ένας νέος αγώνας στερήσεων για να καταφέρεις να συντηρήσεις όσα απέκτησες ή συνήθισες να κάνεις.

Και ερχόμαστε στο Σήμερα

Οι συνταξιούχοι της οικονομικής κρίσης βλέπουν τις συντάξεις τους να μειώνονται σταθερά, καλούνται να συντηρούν τις οικογένειές τους με ανεπαρκή εισοδήματα, ενώ ένας στους δύο ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας. Σήμερα σε αυτή την κατάσταση προστίθεται και η πανδημία του κορωνοϊού με όλες τις οικονομικές εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει.

Και έρχεται ο λαός και μας θυμίζει ότι εκεί που ήσουν ήμουνα, και εκεί που είμαι θα έρθεις…

Βρισκόσαστε λοιπόν 35 ετών εργαζόμενοι. Αγωνίζεστε επαγγελματικά. Αρχίζουν οι κόποι σας να αποδίδουν καρπούς. Ξεκινάτε να χτίζετε το δικό σας οικογενειακό ιστό και οι προτεραιότητές σας είναι να δημιουργήσετε ένα ικανοποιητικό Παρόν. Σήμερα, μέλημά σας είναι η ανταπόκριση στα καθημερινά οικογενειακά έξοδα και στις πρόσκαιρες ανάγκες των παιδιών σας, αλλά μη στριμώχνετε το Μέλλον σας στα αζήτητα.

Φροντίζοντας για το αύριο, διατηρείτε ισοβίως την οικονομική ανεξαρτησία σας και την αξιοπρέπειά σας, χωρίς να απαιτηθεί να αλλάξετε συνήθειες και τρόπο ζωής αλλά επιπρόσθετα, εξασφαλίζοντας τα παιδιά σας.

Γραμμή Εκκίνησης για την Επίλυση του Προβλήματος

Το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης σας προσφέρει ανταποδοτικά, συμπληρωματικά, ανεξάρτητα και έντοκα ένα μηνιαίο ποσό σύνταξης ή εφάπαξ κεφάλαιο, αποταμιεύοντας τις εισφορές σας με ασφαλή, συστηματικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Σχεδιάστε την ιδιωτική συνταξιοδότησή σας με απλά βήματα επιλέγοντας: την ηλικία συνταξιοδότησης, το ποσό της σύνταξης, το εφάπαξ που επιθυμείτε καθώς και τις εισφορές σας.

Αποταμιεύεις με όσες δυνάμεις διαθέτεις τώρα και εισπράττεις το δικό σου κόπο αργότερα.

Ας μιλήσουμε με Αριθμούς

Ας δούμε ένα ενδεικτικό παράδειγμα, έστω ότι κάποιος διανύει την τρίτη δεκαετία της ζωής του. Ο μισθός του είναι περίπου 1.000 €. Επενδύοντας στο συνταξιοδοτικό του πρόγραμμα 60 € το μήνα, θα πάρει τη στιγμή της συνταξιοδότησής του είτε 38.000 € μαζεμένο εγγυημένο κεφάλαιο (εφάπαξ) είτε μια ιδιωτική ισόβια σύνταξη ανά μήνα 323 €.

Ξεκινήστε σήμερα κιόλας και υπολογίστε το πολυτιμότερο όλων, την ίδια σας τη ζωή!

Για να κατανοήσετε καλύτερα:

5 Κρίσιμα Ζητήματα της Εθνικής Σύνταξης

 1. Η εθνική σύνταξη ορίζεται στα 384 ευρώ για δουλειά 20 ετών και άνω, δηλαδή κάτω από το επίδομα ανεργίας, ενώ η ανταποδοτική συρρικνώνεται εξαιτίας των χαμηλών ποσοστών αναπλήρωσης.
 2. Οι αναθεωρήσεις στον τρόπο υπολογισμού της δημόσιας σύνταξης είναι συχνές και αστάθμητες.
 3. Υπάρχει σαφής κατεύθυνση προς υψηλότερα ηλικιακά όρια συνταξιοδότησης.
 4. Τεράστιες μειώσεις και καταργήσεις έχουν γίνει και στο εφάπαξ.
 5. Υπάρχει σημαντική αβεβαιότητα γύρω από τη βιωσιμότητα των ασφαλιστικών ταμείων.

10 σημαντικά Οφέλη ενός Συνταξιοδοτικού Προγράμματος

Μερικά μόνο από τα οφέλη που μπορούμε να απαριθμήσουμε είναι τα εξής:

 1. Η ιδιωτική σύνταξή σας ξεκινά από τον επόμενο μήνα που θα επιλέξετε να λήξει το συμβόλαιό σας, σε αντίθεση με τη δημόσια όπου η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει έως και 3 έτη.
 2. Ανάλογα με τις τότε ανάγκες σας, είστε στην πλεονεκτική θέση να επιλέξετε μεταξύ της μηνιαίας σύνταξης ή της είσπραξης όλου του ποσού εφάπαξ στο τέλος του συμβολαίου σας.
 3. Το ποσό των εισφορών σας στην ασφαλιστική εταιρία παραμένει σταθερό και αμετάβλητο, ανεπηρέαστο από εισοδηματικές και ηλικιακές αλλαγές για όλη τη διάρκεια του προγράμματός σας.
 4. Παρέχει υψηλή απόδοση για τα ποσά των αποταμιεύσεών σας.
 5. Μπορείτε να καταβάλλετε οποιοδήποτε ποσό σαν έκτακτη καταβολή, αυξάνοντας το κεφάλαιο όποτε εσείς θέλετε.
 6. Παρέχεται ασφαλιστική εξασφάλιση για την οικογένειά σας με ασφαλιστική προστασία τόσο για την περίοδο της αποταμίευσης των εισφορών, όσο και για την περίοδο συνταξιοδότησης.
 7. Η σύνταξή σας παραμένει σταθερή και αμείωτη αφού ορίζεται ρητά και ξεκάθαρα από όρο του συμβολαίου σας.
 8. Το πρόγραμμα έχει αφορολόγητο χαρακτήρα τόσο για τη σύνταξη όσο και για το εφάπαξ.
 9. Τα ποσά δεν επηρεάζονται καθόλου από την επίδραση του πληθωρισμού.
 10. Τέλος, οι ασφαλιστικές εταιρείες εποπτεύονται από την Τράπεζα της Ελλάδος δηλαδή από την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα και διέπονται από αυστηρό ρυθμιστικό πλαίσιο. Έτσι, όσες χαρακτηρίζονται φερέγγυες, διαθέτουν επαρκή αποθεματικά και εγγυημένα μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιεσδήποτε απαιτήσεις.

Η διαφορά ενός Αποταμιευτικού τραπεζικού λογαριασμού και ενός Συνταξιοδοτικού ασφαλιστικού προγράμματος. 

α)Τα συνταξιοδοτικά προγράμματα σε αντίθεση με τους αποταμιευτικούς λογαριασμούς των τραπεζών έχουν υψηλότερα επιτόκια απόδοσης. Πλέον, οι τραπεζικοί λογαριασμοί αγγίζουν την αποδοτικότητα που έχει το στρώμα του σπιτιού μας.

β)Το ασφαλιστικό πρόγραμμα εγγυάται ότι θα λάβετε το ακριβές ποσό που έχετε προσυμφωνήσει εξαρχής στο συμβόλαιό σας.

γ)Η ιδιωτική σύνταξη λειτουργεί με το κεφαλαιοποιητικό σύστημα, δηλαδή, λειτουργεί σαν έντοκος κουμπαράς.

Επενδύστε στη ζωή που θέλετε να απολαύσετε!

Ποιους Αφορά το Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα Ιδιωτικής Ασφάλισης

Ένα Συνταξιοδοτικό πρόγραμμα απευθύνεται:

α) σε εσάς που προνοείτε και επενδύετε στην ασφάλεια ενός συμπληρωματικού εισοδήματος  όταν συνταξιοδοτηθείτε
β) σε εσάς που βρίσκεστε πολύ κοντά στην συνταξιοδότηση
γ) στους ελεύθερους επαγγελματίες που επιθυμούν να μειώσουν τις ώρες εργασίας τους σε ηλικία πριν αυτής της συνταξιοδότησης, έτσι χρειάζονται ένα συμπληρωματικό εισόδημα.
δ) στις γυναίκες  με λίγα χρόνια εργασίας άρα και μειωμένη δημόσια σύνταξη
ε) σε εργαζόμενους μεσαίων και μικρών εισοδημάτων, οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποταμιεύουν σήμερα μεγάλα ποσά ώστε να τα βρουν αργότερα μπροστά τους.

Ιδιωτική Σύνταξη με μόλις 15 χρόνια καταβολή εισφορών, γίνεται; Και όμως γίνεται!

Το ιδιωτικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα με μόλις 15 χρόνια καταβολής ασφαλίστρων, να λάβετε άμεσα μηνιαία ισόβια σύνταξη. Για να δείτε τη σπουδαιότητα, βγάλτε ένα κομπιουτεράκι και υπολογίστε, σημειώστε την ηλικία σας για π.χ. 35 ετών και εφόσον αύριο το πρωί ξεκινήσετε το πρόγραμμα προσθέστε 15 χρόνια και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει… μόλις 50 ετών μπορείτε να βρεθείτε ιδιωτικά συνταξιούχος!!!!

Στη διάθεσή σας,

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ. ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ
Ασφαλιστικός Πράκτορας & Σύμβουλος Επενδύσεων

 


Κάνε Share...